Přehlídku ohňostrojů na pláži v Benátkách můžete spatřit na Beach on Fire - Aktuálně o Benátkách | Co se děje v Benátkách

benatky-bg-header-title.png
     
         
 

Aktuality

Blogy »

Přehlídku ohňostrojů na pláži v Benátkách můžete spatřit na Beach on Fire

Cavallino Treporti je město v provincii Benátky, v severní Itálii. A právě toto městečko vám nabízí nejvíce dychtivě očekávanou letní událost na pobřeží, která je všeobecně známá jako Beach on Fire! Tisíce perfektně načasovaných ohňostrojů, které vytvářejí úžasné atmosférické obrazy a oblohu plnou barev podél třinácti kilometrů pláže v Cavallino Treporti se představí dne 25. srpna 2012.
Beach on Fire, jež by se také mohl přejmenovat na "nejdelší ohňostroj na světě", však není jen obyčejný ohňostroj, ale událost, jejíž rekordní hodnoty překonávají hranice, jenž se pokouší vstoupit do Guinessovy knihy rekordů. Jeho zvláštností je, že obsahuje několik událostí v jedné velké show. Tisíce ohňostrojů jsou odpalovány současně z dvanácti pozic podél pobřeží od Punta Sabbioni do Cavallino Lighthouse. Výsledkem tohoto dokonalého načasování je nádherný sled efektů a souhra světla. Beach on Fire (Pláž v ohni) je vidět přímo z pláže. Díky svým přirozeným křivkám nabízí překrásný výhled z každého jejího bodu. Tisíce turistů však každý rok sledují tuto událost přímo z moře a to na palubě všech typů plavidel. Z tohoto pohledu tak prožijete mimořádný vizuální efekt ohňostroje vybuchujícího v nádherných barvách, kam až oko dohlédne. Je to magická show, hra světel a barev, která je velmi atraktivní nejen pro děti, ale i pro dospělé. Každoročně dokáže oslovit více než 200 000 nadšených diváků.

Název akce: Beach on Fire!
Datum konání: 25. srpna 2012
Místo konání: Benátky
Začátek akce: od 22:30 hod 

 

 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Venice

Aktualizováno 13/03/2016 01:19skoro jasnoskoro jasno11 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje