Veletrh cestovního ruchu v Itálii... to je Viaggiandum Est - Aktuálně o Benátkách | Co se děje v Benátkách

benatky-bg-header-title.png
     
         
 

Aktuality

Blogy »

Veletrh cestovního ruchu v Itálii... to je Viaggiandum Est

Viaggiandum Est je benátský specializovaný veletrh cestovního ruchu věnovaný kulturní turistice. Je určen pro každého, kdo je jeho součástí a který se tímto oborem zabývá. Viaggiandum Est je součástí rozsáhlého programu BBCC Expo, s cílem vytvořit platformu pro vytváření nabídky a poptávky určené na kulturní turistiku.
Program Viaggiandum východ organizuje semináře, debaty a nabízí možnost srovnání nabídky italských a
zahraničních zájemců zaměřených na cestovní kanceláře, cestovní agentury a neziskové organizace položit základ pro komerční projekty. Veletrh na podporu cestovního ruchu v Itálii Viaggiandum Est se koná od 1. - 3. prosince 2011 v Benátkách Terminál Passeggeri, kde bude čtyřicet nejkvalifikovanějších cestovní kanceláří z celé Evropy a některá důležitá italská sdružení prezentovat ukázky nových návrhů italské turistiky a alpského cestovního ruchu. Součástí programu jsou i diskuse, setkání, pracovní porady a srovnání poznatků mezi různými účastníky z každého regionu v Itálii a velkých evropských zemí (Německo, Rusko, Česká republika, Holandsko, Belgie, Slovinsko, Slovenská republika, Polsko, Maďarsko, Portugalsko, Francie, Dánsko, Norsko, Španělsko, Velká Británie, Švédsko, Švýcarsko, Rakousko...),  které se snaží Itálii určit jako svůj cíl a rozšířit určitou formu radosti z dovolené měst, regionů a celého státu. Umění, historie, tradice, folklór, jídlo a víno budou diskutovány z propagačního hlediska.

Kulturní veletrh cestovního ruchu se stal základním zdrojem pro rozvoj a zachování monumentálního, uměleckého a kulturního bohatství Itálie. Viaggiandum Est je nezbytná akce v kalendáři událostí v životě italského turismu a cestovního ruchu, což má i nemalý vliv na strategický význam italské ekonomiky.

 

 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Venice

Aktualizováno 13/03/2016 01:19skoro jasnoskoro jasno11 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje