Benátky se stanou dějištěm mezinárodní sportovní události Venice Country Show - Aktuálně o Benátkách | Co se děje v Benátkách

benatky-bg-header-title.png
     
         
 

Aktuality

Blogy »

Benátky se stanou dějištěm mezinárodní sportovní události Venice Country Show

Country Venice Show je nejen přehlídkou některých velkolepých jezdeckých dovedností, ale především to je událost určená všem milovníkům koní. Ale také nadšencům, kteří vyznávají jednoduchost venkovského stylu, kvalitu a harmonii čisté přírody, vášně pro svobodu a znovuobjevení rytmu přírody, která má své kořeny v minulosti. A současně podporují nové formy společenského života, související s nádhernou přírodou a nejsou lhostejní k životnímu prostředí a ekologii. Ti všichni si dají od 10. do 12. září 2012 dostaveníčko "na zelené ploše" největšího evropského městského parku, Parku San Giuliano v Benátkách.
Největší City Park Evropy se tak po dobu tří dnů stává místem, na kterém se budou konat sportovní akce, velkolepé ukázky jezdeckých disciplín, četné zábavné soutěže a také se zde představí produkty související s tradicí, sociální péčí, rekreací, dobrodružstvím a volným časem. Chybět nebude ani jezdecké oblečení, jezdecké doplňky, vše týkající se jezdecké turistiky nebo potřeb venkovského života. Tento skutečný "festival koně" rád uvítá nejen širokou veřejnost, ale i rád podpoří přítomnost kompetentních a kvalifikovaných odborníků a sportovních nadšenců celého jezdeckého světa. Venice Country Show opět dokáže, jak zásadní spojitost mezi člověkem a životním prostředím představuje kůň. V minulosti tato událost přilákala téměř 50 000 návštěvníků, i letos program nabídne řadu iniciativ, jejichž cílem bude oživit dlouhé víkendy sportem, relaxací a zábavou, která se bude točit kolem tohoto krásného zvířete. Součástí budou také národní soutěže a ukázky různých jezdeckých disciplín: jako například barrel race, western pleasure nebo voltiž. 

 

 

Potřebujete poradit?

224 990 980
800-TRA-VEL (800 872 835)
602-TRA-VEL (602 872 835)

Garantujeme nejnižší ceny

Proč cestovat s Travel.cz

  • 200.000+ zájezdů na jedné adrese
  • Garantujeme nejnižší cenu na trhu
  • Máme vždy aktualizované nabídky zájezdů
  • Nabízíme i rezervace hotelů a letenek za výhodné ceny
  • Individualní plánování dovolené - dovolená na míru

Počasí v oblasti Venice

Aktualizováno 13/03/2016 01:19skoro jasnoskoro jasno11 °C
 

Předpověď (min./max. teplota)

 

Nahrávám...

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolených kritérií

Ověřujeme aktuální dostupnost a cenu vybrané služby

Vyhledáváme pro Vás nejlepší nabídky dle zvolené destinace

Děkujeme, Vaše rezervace se dokončuje